Новини

Новини

Божидар Караджов говори за децата индиго

Божидар Караджов говори за децата индиго

25.10.2010 г. 13:57:06
Загадката на децата индиго ще бъде обсъжданата тема днес в книжарница "Хермес" на ул. 'Патриарх Евтимий" 12. Там ще се състои премиера на книгата "Новата раса: децата индиго на България" от Божидар Караджов. В последните години се заговори много за енигмата на по -надарените и по - чувствителни деца, които американска ясновидка в началото на 70- те нарича индиго. Тя твърди, че вижда индигов цвят в аурата на тези по - особени създания.
 
Авторът на четивото Божидар Караджов е известен с предсказанията си като ясновидец за първия чернокож президент в САЩ, за трагедията с влака София - Кардам , за изборните резултати у нас и други актуални теми.

На днешната среща той ще разкаже неговия опит с индиго децата и ще отговори на въпросите от къде идват, каква е тяхната мисия, кой ги изпраща. Както и защо новото поколение все по-често страда от болести, пред които традиционната медицина е безсилна.

Приключението на автора тръгва преди около 10 години. Започва от болно момче, говорещо с архангели, минава през Атлантида и 6-годишния оракул на Стара Загора и стига до момичетата, които нощем ходят в Древен Египет и ледената епоха. Караджов е убеден, че децата от Шестата раса вече са сред нас. Твърди, че за съжаление официалната медицина все още не може да гиразпознава и им поставя неправилини диагнози, защото те са различни.

Счита се, че днес в света те наброяват между 15 и 20 милиона и са от пет различни поколения. За всички, които искат да чуят гледната точка на Божидар Караджов и да му задат своите въпроси за българските деца индиго, срещата започва от 18 часа.

news4000.bg
21 май - СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
Празникът Св. Св. Константин и Елена (Костадиновден) е последният пролетен празник, чиято обредност подсеща за настъпващото лято. Тачи се с ритуали само в...
Европейската нощ на музеите
Очаква се отново десетки музеи и галерии в цялата страна да се включат в с интересни изложби, концерти и разнообразни арт прояви.
Празникът на Светите Братя Кирил и Методий. Годишнина от първото им честване.
По идея на Найден Геров българското училище в Пловдив организира ...
Ден на Европа: празник на европейските общности
9 май - Ден на Европа9 май е един от европейските символи, които са част от образа на Европейския съюз наред със синьото знаме, химна и еврото (единната валута). На 9 май 1950 ...
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6.5.2019 г. 8:00:00
Празникът, наричан в различните краища още и Гергювден, Гергевден, Гюрговден, Джурджовдън, се чества в деня на християнския светец Георги, който в народни...
 Седмицата след Великден се нарича Томина неделя
Това е първата седмица след Великден и поставя завършека на Великденския празничен цикъл. Тази седмица се нарича празна заради забраната да се работи каквото и да е. Празникът е свързан с ...
3 май - Световен ден на Свободата на печата
Световният ден на ;Свободата на печата се чества от 1992 г. по инициатива на ЮНЕСКО от 3 май 1991 г., утвърден от Общото събрание на ООН на 21 декември 1993 г.
2 МАЙ - БОРИСОВДЕН (църк.празник посветен на СВ. княз БОРИС-МИХАИЛ)
На 2 май източноправославната църква чества Борисовден - на този ден всички с имена Борис, Боряна, Борислав, Борислава празнуват своите именни дни.
1 май - Ден на труда - официален празник за Република България
1 май за България е Ден на труда и празник на КНСБ.
ВЕЛИКДЕН
ВЕЛИКДЕН
28.4.2019 г. 8:00:00
Имен ден: Величка, Величко, Велина, Вили, Велиана, Велика.