Новини

Новини

 Инвестиции - Балкан Стар инвестира 4 млн. евро в нов продажбено-сервизен център в Пловдив

Инвестиции - Балкан Стар инвестира 4 млн. евро в нов продажбено-сервизен център в Пловдив

26.7.2006 г. 8:36:26

Преди броени дни Балкан Стар откри своя нов продажбено-сервизен център за Югоизточна България в Пловдив, съобщиха от компанията. Инвестицията е за над 4 милиона евро в земя, сграда и оборудване.
 
“Нашата цел е чрез отварянето на новия продажбено-сервизен център да бъдем максимално достъпни и полезни за нашите клиенти и партньори в региона и още по-гъвкави в обслужването им. Този проект е важна крачка от развитието на Балкан Стар, за което аз и целият ни екип работим много усилено. Убеден съм, че този център ще допринесе за повишаване на удовлетвореността на нашите клиенти”, заяви г-н Вилхелм Краус, управител на Балкан Стар.

“Гордея се с това, което постигнахме, и мога да уверя всичките ни клиенти, партньори и приятели, че усилията на екипа на Балкан Стар Пловдив са концентрирани върху поддържането на ниво на обслужване, отговарящо на техните очаквания и на изискванията на марките, с които работим”, каза Иво Божинов, ръководител на Балкан Стар Пловдив.

Центърът е изграден по европейски модел, отговарящ изцяло на изискванията на DaimlerChrysler AG и Mitsubishi Motors Corp. Общата площ възлиза на 44 хил. кв. м., от които застроената площ е 4 829 кв. м. Основната сграда е съставена от 4 блока и включва търговски и обслужващи звена за предлаганите марки. Около сградата са транспортните и обслужващите открити площи с функционално зониране. Центърът разполага със склад за резервни части, като и със сервизни помещения с въможности за извършване на бояджийски и тенекиджийски услуги, годишни технически прегледи, диагностика и др.

Балкан Стар присъства на българския пазар от 14 години. Дружеството, което е част от Групата Бетц, започва своята дейност като генерален представител на Mercedes-Benz през 1992 година. От юли 1999 година, само няколко месеца след сливането на Daimler-Benz AG и Chrysler Corporation в DaimlerChrysler AG, Балкан Стар разширява своята дейност с изключителното представителство в страната на марките Chrysler и Jeep, а от юни 2002 година поема и представителството на Mitsubishi Motors Corporation. От 2005 година Балкан Стар представлява в страната и автобусната марка Setra, а от тази година, с въвеждането на Dodge на пазарите в Европа, добавя и този бранд към палитрата си.

Investor.bg

Европейската нощ на музеите
Очаква се отново десетки музеи и галерии в цялата страна да се включат в с интересни изложби, концерти и разнообразни арт прояви.
Празникът на Светите Братя Кирил и Методий. Годишнина от първото им честване.
По идея на Найден Геров българското училище в Пловдив организира ...
Ден на Европа: празник на европейските общности
9 май - Ден на Европа9 май е един от европейските символи, които са част от образа на Европейския съюз наред със синьото знаме, химна и еврото (единната валута). На 9 май 1950 ...
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6.5.2019 г. 8:00:00
Празникът, наричан в различните краища още и Гергювден, Гергевден, Гюрговден, Джурджовдън, се чества в деня на християнския светец Георги, който в народни...
 Седмицата след Великден се нарича Томина неделя
Това е първата седмица след Великден и поставя завършека на Великденския празничен цикъл. Тази седмица се нарича празна заради забраната да се работи каквото и да е. Празникът е свързан с ...
3 май - Световен ден на Свободата на печата
Световният ден на ;Свободата на печата се чества от 1992 г. по инициатива на ЮНЕСКО от 3 май 1991 г., утвърден от Общото събрание на ООН на 21 декември 1993 г.
2 МАЙ - БОРИСОВДЕН (църк.празник посветен на СВ. княз БОРИС-МИХАИЛ)
На 2 май източноправославната църква чества Борисовден - на този ден всички с имена Борис, Боряна, Борислав, Борислава празнуват своите именни дни.
1 май - Ден на труда - официален празник за Република България
1 май за България е Ден на труда и празник на КНСБ.
ВЕЛИКДЕН
ВЕЛИКДЕН
28.4.2019 г. 8:00:00
Имен ден: Величка, Величко, Велина, Вили, Велиана, Велика.
Велика събота
Велика събота
27.4.2019 г. 8:00:00
В събота жените отнасят на гробищата и раздават за починалите свои близки от яйцата и хляба.