Новини

Новини

 Откриват рокфестивала „Парк рок фест" на стадион „Пловдив".

Откриват рокфестивала „Парк рок фест" на стадион „Пловдив".

28.5.2010 г. 11:20:07

 

Пловдив ще бъде столица на рока два дни!

 

От 14 часа днес стадион „Пловдив" ще посрещне феновете с плетеницата от стилове на рок бандата Йерихон. Те ще бъдат последвани от Destroyer, Nema labavo, Alley Sin, Модерн Фолкинг, Обратен Ефект, Ренегат и Кръпка блус бенд. Кулминацията на първата вечер ще са група АХАТ. Водещият Иван Матев - Супер Любо ще се грижи за настроението и атмосферата в кратките паузи между изпълненията с много състезания, игри и караоке. Феновете на татуса и пиърсинга ще имат възможност да си направят такива на място.

В събота къмпингуващите ще бъдат събудени още в 10 часа с поредната доза качествен БГ рок, която ще започне с ексцентричната група Ас. След тях на сцената ще се качат  Black hole, Ivory twilight, Claymore, MAZE, New disease, Wartime, Rockbull, Aни Лозанова и бенд. Началото на края ще започне с Evolution и верните на феновете си Odd Crew, Светльо & the Legends. Накрая МИЛЕНА ще светне крушките на посетителите с нови парчета и най-големите си хитове.

Предварителна продажба на билети се осъществява на касата на пл. "Ст. Стамболов" и на www.ticketpro.bg. В деня на концертите ще бъдат отворени 2 каси на стадион „Пловдив" игрище №5.

Организатори са Община Пловдив и фирма Stagebull.

Darik

21 май - СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА
Празникът Св. Св. Константин и Елена (Костадиновден) е последният пролетен празник, чиято обредност подсеща за настъпващото лято. Тачи се с ритуали само в...
Европейската нощ на музеите
Очаква се отново десетки музеи и галерии в цялата страна да се включат в с интересни изложби, концерти и разнообразни арт прояви.
Празникът на Светите Братя Кирил и Методий. Годишнина от първото им честване.
По идея на Найден Геров българското училище в Пловдив организира ...
Ден на Европа: празник на европейските общности
9 май - Ден на Европа9 май е един от европейските символи, които са част от образа на Европейския съюз наред със синьото знаме, химна и еврото (единната валута). На 9 май 1950 ...
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6.5.2019 г. 8:00:00
Празникът, наричан в различните краища още и Гергювден, Гергевден, Гюрговден, Джурджовдън, се чества в деня на християнския светец Георги, който в народни...
 Седмицата след Великден се нарича Томина неделя
Това е първата седмица след Великден и поставя завършека на Великденския празничен цикъл. Тази седмица се нарича празна заради забраната да се работи каквото и да е. Празникът е свързан с ...
3 май - Световен ден на Свободата на печата
Световният ден на ;Свободата на печата се чества от 1992 г. по инициатива на ЮНЕСКО от 3 май 1991 г., утвърден от Общото събрание на ООН на 21 декември 1993 г.
2 МАЙ - БОРИСОВДЕН (църк.празник посветен на СВ. княз БОРИС-МИХАИЛ)
На 2 май източноправославната църква чества Борисовден - на този ден всички с имена Борис, Боряна, Борислав, Борислава празнуват своите именни дни.
1 май - Ден на труда - официален празник за Република България
1 май за България е Ден на труда и празник на КНСБ.
ВЕЛИКДЕН
ВЕЛИКДЕН
28.4.2019 г. 8:00:00
Имен ден: Величка, Величко, Велина, Вили, Велиана, Велика.