Новини

Новини

Днес, 27.03 - "Хонки Тонк"  вечер за детското отделение на УМБАЛ

Днес, 27.03 - "Хонки Тонк" вечер за детското отделение на УМБАЛ

27.3.2010 г. 10:47:11
9 банди, 13 изпълнители и 2-ма диджеи ще разтърсят Пловдив в поредната "хонки тонк" вечер на 27-ми март, събота. "Няма илюзии, когато искаме" 2010 е благотворителен музикален фестивал, събраните от който средства ще се инвестират в детското отделение на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Инициативата е на Интеракт клуб - Пловдив, а Дарик радио е медиен партньор на инициативата.

9 пловдивски заведения ще „приютят" участниците. Сред групите се открояват „Акага", „Мастило", „Остава", а след изпълнителите - Графа, Тома, Десислава и Милко Калайджиев. В програмата ще вземат участие четирима танцьори, а в един от клубовете ще има модно ревю.

Интерес представлява Chill out зоната в клуб „Монако". В деня на земята - 27 март, след 18.30 часа светлините в заведението ще бъдат угасени и посетителите ще се отпуснат под звуците на приятна и релаксираща музика.

Пропускът за целия фестивал е 10 лева. Билети могат да се намерят във всички заведения, включени в програмата.

Дарик


Европейската нощ на музеите
Очаква се отново десетки музеи и галерии в цялата страна да се включат в с интересни изложби, концерти и разнообразни арт прояви.
Празникът на Светите Братя Кирил и Методий. Годишнина от първото им честване.
По идея на Найден Геров българското училище в Пловдив организира ...
Ден на Европа: празник на европейските общности
9 май - Ден на Европа9 май е един от европейските символи, които са част от образа на Европейския съюз наред със синьото знаме, химна и еврото (единната валута). На 9 май 1950 ...
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6 май - ГЕРГЬОВДЕН
6.5.2019 г. 8:00:00
Празникът, наричан в различните краища още и Гергювден, Гергевден, Гюрговден, Джурджовдън, се чества в деня на християнския светец Георги, който в народни...
 Седмицата след Великден се нарича Томина неделя
Това е първата седмица след Великден и поставя завършека на Великденския празничен цикъл. Тази седмица се нарича празна заради забраната да се работи каквото и да е. Празникът е свързан с ...
3 май - Световен ден на Свободата на печата
Световният ден на ;Свободата на печата се чества от 1992 г. по инициатива на ЮНЕСКО от 3 май 1991 г., утвърден от Общото събрание на ООН на 21 декември 1993 г.
2 МАЙ - БОРИСОВДЕН (църк.празник посветен на СВ. княз БОРИС-МИХАИЛ)
На 2 май източноправославната църква чества Борисовден - на този ден всички с имена Борис, Боряна, Борислав, Борислава празнуват своите именни дни.
1 май - Ден на труда - официален празник за Република България
1 май за България е Ден на труда и празник на КНСБ.
ВЕЛИКДЕН
ВЕЛИКДЕН
28.4.2019 г. 8:00:00
Имен ден: Величка, Величко, Велина, Вили, Велиана, Велика.
Велика събота
Велика събота
27.4.2019 г. 8:00:00
В събота жените отнасят на гробищата и раздават за починалите свои близки от яйцата и хляба.